Helyszíni javításaink iránti igényét Ön a 410-66-67 vagy 419-90-29, telefonszámon jelentheti be.
A bejelentést követõ munkanapon a javítást megkezdjük, és legjobb tudásunk szerint be is fejezzük. Ez alól kivétel lehet, ha a készülék javításához olyan alkatrész szükséges, ami nem áll szerelõnk rendelkezésére. Ekkor az alkatrészt haladéktalanul megrendeljük, és az alkatrészek megérkezése után a javítást elvégezzük.
Az is elõfordulhat, hogy a készüléken olyan javítás válik szükségessé, amit csak mûhelyben tudunk elvégezni. Ebben az esetben szerelõnk, amennyiben a gépkocsijához való szállítás egybõl megoldható, beszállítja a készüléket a mûhelybe. Itt pár nap alatt a javítást elvégezzük, majd az Önnel egyeztetett idõpontban a megjavított készüléket visszaszállítjuk.
Szerelõnk a javítás elsõ fázisaként hibafelmérést végez a készüléken. A hibafelmérés kiterjed a konkrét hibára, és a gép általános mûszaki állapotára is. A felmérés eredményeként árajánlatot adunk a várható költségekre. Ez alapján ön eldöntheti a javítás gazdaságosságát.
Felhívjuk figyelmét, hogy régebbi készülékek a magas energia-, víz- és segédanyag fogyasztásuk miatt akár évi 10.000,- Ft feletti többlet kiadást is jelenthetnek, egy mai korszerû energia- és víz takarékos készülék használatával szemben.
Amennyiben Ön igényli, a régi készüléke helyett új, korszerû gépet értékesítünk az Ön számára, esetleg a régi beszámításával.

Vállalási feltételek:

Tevékenység Nettó ár Bruttó ár
Rezsi óradíj /minimum 30 perc/ 4.000,- Ft 5.000,- Ft
Kiszállás Budapest területén 4.000,- Ft 5.000,- Ft
Budapest közigazgatási határán kívül, telephelyünktõl oda- vissza 120,- Ft/km 150,- Ft/km

Az általunk elvégzett javításokra és beépített alkatrészekre 6 havi jótállást vállalunk, rendeltetésszerû használat mellett. A garancia megszûnik erõszakos külsõ behatás (törés, leesés, stb), elemi csapás (tûz, villámcsapás, vízelöntés, fagykár), szándékos rongálás és rendellenes használat (nem megfelelõ mosó-, mosogató és egyéb segédanyagok, valamint a szükséges karbantartás (szûrõtisztítás, stb) elmulasztása miatt bekövetkezõ meghibásodások esetén. A vidéken javított készülékeknél (Budapest közigazgatási határán kívül) a garanciális kötelezettség csak a javításra és az alkatrész cseréjére vonatkozik, a kiszállásra nem. Így garanciális javítás esetén is kiszállási díjat számítunk fel.